Fordítóiroda - Fordító - Tolmács - Fordítás - Tolmácsolás - Nyelviskola - Internetes nyelvoktatás - ANGOL és NÉMET ONLINE nyelvtanfolyamok, nyelvtanulás - Médiabó Kommunikációs Központ - Mediabo Kft

Általános Információk

SzolgáltatásainkA Médiabó Tanácsadó Kft. (a továbbiakban MEDIABO) 1999-ben jött létre azzal a céllal, hogy a napjainkban egyre fontosabb nyelvi szolgáltatásaival támogassa cégek és magánszemélyek munkáját, külkereskedelmi kapcsolatait.

Cégünk profilja az alakulás óta jelentősen bővült, fordítás és tolmácsolás mellett már saját fejlesztésű Internetes nyelvtanfolyamokat is kínálunk partnereinknek.

Az öt főnyelv - angol, francia, német, olasz, orosz, spanyol - mellett számtalan ritkábbnak számító nyelv is szerepel palettánkon. Több száz magyar és külföldi fordítóval állunk szerződésben, így biztosítva megrendelőinknek, hogy minden nyelvi kombináció esetében legalább az egyik nyelv a fordító anyanyelve, míg a másik a fő munkanyelve legyen. A legtöbb nyelvi kombinációban azt is garantáljuk, hogy a fordító anyanyelve a célnyelv legyen, ami még autentikusabbá teszi a fordítást. A szomszédos országok nyelveinek szakértői mellett japán, észt, lett, litván, görög, norvég, stb. fordító és tolmács kollégák segítenek bennünket, hogy a legmagasabb szintû szolgáltatást nyújthassuk ügyfeleinknek. Cégünk szolgáltatásai - mint referenciáink is mutatják - igen magas szintûek, precízek és pontosak.

Az Internet hatása az életre elengedhetetlenné tette az oktatás és munkavégzés felgyorsítását. Ezért a MEDIABO legfontosabb információhordozójának az Internetet tartja. Bővebben lásd az elérhetőségeink menüpontot.

A tanulás - az úgynevezett lifelong learning (élethosszig tartó tanulás) - lehetősége az Interneten keresztül, on-line nyelvoktatás keretében korra, foglalkozásra, lakóhelyre való tekintet nélkül sokkal több embernek adatik meg, mint a hagyományos módszerekkel. A MEDIABOval, otthon a nyelvtanulás sokkal egyszerûbb és kényelmesebb, mint egy hagyományos nyelviskola padjaiban ülve.

Szolgáltatásaink

A kiváló minõségű és magas szintű szolgáltatás napjainkban elengedhetetlen feltétele egy vállalkozás sikerének. Nincs ez másképp a fordítás, tolmácsolás, nyelvoktatás szolgáltatási körök esetében sem. A MEDIABO a nagyon kemény elvárások mellett nemhogy fenn tudott maradni az elmúlt 7 év alatt, hanem jelentõs fejlõdésen ment keresztül. A fejlõdés mind technikailag, mind szakmailag értendõ. Ennek a fejlõdésnek köszönhetõ, hogy egyre több igen nagy nevű ügyfelet és ragyogóbb eredményeket mutathatunk fel minden téren
 
  • Fordítás Cégünk legrégebbi tevékenysége a fordítás. Olyan nagynevű ügyfeleknek fordítottunk az elmúlt évek során, mint például a WIZZ Air Group, Digitánia Rt. illetve a UPC Magyarország Rt.

  • Tolmácsolás 2001 óta foglalkozunk tolmácsolással. Ez idõ alatt olyan ügyfelek fordultak meg tolmácsirodánknál, mint például a Nemzetközi Vöröskereszt, Budapest Fõváros Levéltára, a Szépművészeti Múzeum és a Magyar Örökségvédelmi Hivatal.

  • Internetes nyelviskola Több ezer tanuló fordult meg az elmúlt 5 év alatt a Médiabó Oktatási Program Internetes nyelvtanfolyamán, amelynek keretében tanulóink egyedülálló módszerrel sajátíthatják el az angol és a német nyelvet.

Mediabo Oktatási Program

Magyarország 2004 májusa óta az Európai Unió tagja, van aki bizonytalansággal és bizalmatlansággal, van aki pedig ambiciózusan és optimistán értékeli eddigi uniós tagságunkat, és már élt, vagy élni kíván az EU nyújtotta lehetőségekkel. Ez utóbbiak többsége rendelkezik nyelvtudással, és tisztában van vele, hogy hazáját elhagyva sem kell majd szégyenkeznie és szorongania amiatt, hogy nem beszél olyan nyelveket (angol, német), amikkel szinte bárhol elboldogul. A nyelvismeret nem csak Magyarországot elhagyva elengedhetetlen, hanem itthon is egyre nagyobb nyelvtudással rendelkezők iránti igény, egyre fontosabb a nyelvtanulás. Vállalatunk célja, hogy a nyelvet tanulni vágyók számára internetes levelező nyelvoktatás keretében alacsony ráfordítás mellett lehetővé tegye a nyelvtanulást/nyelvgyakorlást.

A M-O-P nyelvtanfolyam 2002. január 7-én indult, tanulóink száma azóta folyamatosan növekszik. Az oktatási program alapja, hogy a tanuló e-mailen, az általa választott tempóban kapja meg a nyelvleckéket. A kiválasztott nyelvtanfolyam(ok)ra való jelentkezés (jelentkezési lap elküldése) után a következő hónap első hétfőjén küldjük az első leckét. A leckével kapcsolatos kérdéseket e-mailen, telefonon és skype-on tehetik fel nekünk tanulóink, és mi legfeljebb 12 órán belül minden kérdésre válaszolunk.

A nyelvtanfolyam díját havonta, félévente, vagy évente lehet fizetni, utóbbi kettő esetén természetesen kedvezményeket biztosítunk. A fizetés történhet csekken vagy átutalással az általunk küldött számla alapján.

Közép-Európa vezető Internetes Nyelviskolájának tanfolyamairól további információk az „Oktatási Program” menüpont kiválasztásával érhetők el.
MagyarEnglishCestinaSlovenska