Online nyelviskola, internetes nyelvoktatás - Médiabó Internetes Nyelviskola - Mediabo Kft

Médiabó Online Nyelviskola - Üdvözöljük!

NyelviskolaKedves Olvasó,Nyelvi szolgáltatásainkat 2007. február 1-jétől átvette stratégiai partnerünk, az Educomm. Bővebb információért kattintson a linkre!

Educomm - Közép Európa vezető nyelvi e-learning szolgáltatója

Médiabó Online Nyelviskola - Bevezető

  A Médiabó Oktatási Központ jelenleg négy (3+1) féle nyelvoktatási módszer keretében kínálja szolgáltatásait a nyelvtanulni vágyók számára. A Médiabó módszerek legfőbb szereplője a tanuló, azaz Ön! Nagyon sok múlik Önön, hiszen módszereink egyik sajátossága, hogy a tanár-diák kapcsolat módszerenként különböző mértékben valósul meg, de a felnőttképzéshez hasonlóan, a számonkérés és a szankció a gyermekoktatáshoz képest jóval csekélyebb szerepet tölt be, mint a hagyományos nyelviskolákban.

Módszereink:
 
  1. Médiabó e-Oktatási Program: A MOP 2002-ben indult útjára, azóta több ezer tanuló fordult meg tanfolyamainkon, melyek rendkívüli hatékonysága kedvező árakkal párosul. Számos pozitív visszajelzést kaptunk a ma is nálunk tanuló diákoktól és azoktól, akik már befejezték a tanfolyamot és sikeres nyelvvizsgát tettek, illetve sikeresen használják a nálunk tanultakat. A MOP-ról bővebb információt talál, ha rákattint a bal oldali menü e-Oktatási Program gombjára.
     
  2. Médiabó Headset Nyelviskola: A legújabb módszerünk, melyet a MOP sikerein felbuzdulva indítottunk útjára. A headset nylviskola legnagyobb előnye a rugalmasság mellett a valós idejű online tanár-diák kapcsolat (hanggal, képpel együtt) VoIP szolgáltatáson keresztül. Ez a mószer még inkább kihasználja az Internet nyújtotta lehetőségeket, és kiválóan használható a gyakorlati/szóbeli nyelvtanulás során. A Headset Nyelviskoláról bővebben a jobb oldali menü Headset Nyelviskola gombjára kattintva olvashat.
     
  3. Médiabó Utazós Nyelvcsomag: A MUNY-t azoknak fejlesztettük ki, akik sokat utaznak, így nincs idejük arra, hogy számítógép előtt, illetve íróasztalnál ülve tanuljanak, viszont szeretnék hasznosan tölteni az utazással töltött időt. A MUNY sikere a rövid, egyszerű, hallás után is könnyen memorizálható nyelvtani ismertetőkön és feladatokon alapul.
     
  4. Szexnyelv tanfolyam: A +1 - Néhányan első hallásra azt gondolják, hogy ez egy komolytalan kezdeményezés, pedig korántsem! Gondolja csak át, hány szexualitással és nemiséggel kapcsolatos angol kifejezést ismer! Sikerült egy kézen megszámolnia? Ha elvégzi ezt az exkluzív tanfolyamot, többé nem fog sikerülni! Persze a téma és a körítés is rendkívül pikáns, a tartalmat csak azoknak ajánljuk, akiket érdekelnek az angol nyelv rejtett bugyrai is! 
Ha bármi kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal. Oktatással kapcsolatos kérdéseit felteheti, ha ide kattint.

Sikeres barangolást kívánunk!
MagyarEnglishCestinaSlovenska