Médiabó Headset Nyelviskola - Bevezető

A nyelviskola hatékonysága és az otthon kényelme = Médiabó Headset Nyelviskola!

érveink:

  • Valós idejű tanár-diák kapcsolat
  • Egyéni és/vagy kiscsoportos (max 4 fős) nyelvórák
  • Ingyenes, online szintfelmérés
  • Technikai támogatás
  • Rugalmas órarend
  • Kedvező árak
  • Hatékony időkihasználás


Rövid ismertető:
A tanuló internetes telefonon (VoIP) keresztül tartja a kapcsolatot a tanárral és az iskolával. Az hagyományos internetes módszerekkel ellentétben a diák és a tanár élő, interaktív kapcsolatban van egymással, ennek köszönhetően a Médiabó Headset Nyelviskola egyesíti a hagyományos nyelviskola hatékonyságát és az internetes nyelvoktatás kényelmét.

Az internetes órák kiválóan alkalmasak a nyelvi készségek fejlesztésére, általános vagy szaknyelvi vizsgára való felkészülésre. A tanulást még érdekesebbé teszik az Interneten közösen olvasható és feldolgozható cikkek és más segédanyagként használható tartalmak (pl. online újságok, folyóiratok). A törzsanyagot a tanuló és a tanár által kiválasztott nyelvkönyv, és/vagy a Médiabó e-Oktatási Program adja.

Tanulj a neked legalkalmasabb órában! Korán reggel, késő este vagy akár hétvégén, ahogy időd engedi. Oszd be idődet és pénzedet hatékonyan, ne utazz a nyelviskolába, használd ki a 21.század lehetőségeit és a korábban utazással töltőt időt fordítsd inkább pihenésre vagy valami hasznos elfoglaltságra. Ha van internetkapcsolatod és hordozható számítógéped, akkor egy vidéki vagy külföldi út miatt sem kell lemondanod a nyelvórát.


Milyen nyelveket tanulhatsz a Médiabó Headset Nyelviskolában?
Bármilyet. A nyelvi szolgáltatások terén szerzett majd' 8 éves tapasztalatunk és profi nyelvi szolgáltatásokat nyújtó tanárokkal, fordítókkal kialakult kapcsolatrendszerünk garantálja önnek, hogy az angoltól a horváton át a kínaiig szinte bármilyen nyelvet tanulhasson (előfordulhatnak olyan esetek, illetve igény esetén megoldható, hogy a tanár nem beszél magyarul).


Kedvezmények:
A Médiabó Headset Nyelviskola tanulói további 20% kedvezményre jogosultak a Médiabó Kft. által fejleszett, rendkívül népszerű Médiabó e-Oktatási Program valamint a Magyarországon máshol el nem sajátítható nyelvi ismereteket nyújtó angol Szexnyelv tanfolyamok áraiból.


A minimális rendszerkövetelmények-et itt megtekintheted.

MagyarEnglishCestinaSlovenska